OVER

CORPA is in 2011 opgericht door Niels Luijsterburg (Linkedin) en sindsdien gevestigd aan het Dorpsplein in het historische centrum van Vleuten. Het bureau is ontstaan vanuit het idee dat bouwen voor alle partijen leuk moet zijn. Niet alleen voor de opdrachtgever en architect, maar ook voor de bouwer.

"Samen bouwen is leuk"

CORPA ontwerpt nadrukkelijk samen met u en niet alleen voor u. Daarom is het bureau zeer divers in stijl en vormgeving. Op deze manier wordt elk ontwerp uniek en zal u dus passen als een jas. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een aanbouw, een renovatie, een nieuwbouw of andersoortig project. Alle schaalniveaus hebben namelijk evenveel aandacht nodig om te komen tot een mooi, evenwichtig en gedetailleerd resultaat. Een niet te vergeten onderdeel hiervan is uw beschikbare budget. CORPA houdt daarom al in een vroeg stadium rekening met de bouwkosten. Vaak gebeurt dit in overleg met een in de buurt bekende bouwer.

Ook is CORPA een 'bouwende' architect. Wat zoveel wil zeggen dat CORPA de 'taal' van de aannemer spreekt. De jarenlange ervaring in bouwen zorgt voor een bouwtechnisch goed uitgewerkt plan, waardoor de bouwer voortvarend aan de slag kan gaan. Vanzelfsprekend is CORPA desgewenst tijdens de bouw uw aanspreekpunt.

"Architect van A tot Z"

Als u benieuwd bent wat we voor elkaar kunnen betekenen, kom dan gerust langs voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kop koffie of thee.