Terug in de tijd

Nieuwbouw en interieur woon-zorggebouw te Laren




Op een centraal gelegen terrein achter de melkfabriek is een veilige en rustige omgeving met alle voorzieningen, zoals winkels, horeca, huisarts, fysiotherapie in de directe omgeving. Juist hier is de nieuwbouw van een woon-zorggebouw voor ongeveer 24 zorgbehoevende ouderen gerealiseerd. Het tweelaags gebouw is functioneel en efficient ontworpen, alles in het teken om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Door het gemÍleerde metselwerk zal het gebouw bij zonnig weer wat "vrolijker" aanvoelen en bij regen wat "somberder". Het speelt als het ware met de seizoenen. Donkere vlakken maken dat de gevels er gevarieerd uitzien. Naast het exterieur heeft CORPA ook het interieur mogen ontwerpen. "Terug naar de toptijd". In dit geval de jaren 70.