Warm en open

Aanbouw en renovatie twee-onder-een-kap woning te Den Bosch




Bij een twee-onder-een kap woning in Den Bosch wordt een vergunningsvrije aanbouw gerealiseerd. Hiervoor komt er extra ruimte beschikbaar voor een grote eetkeuken. Door het bestaande terras dicht te bouwen en de bestaande wanden van de keuken door te breken ontstaat er een grote ruimte. Door deze ruimte aan de buitengevel te voorzien van een grote glazen pui wordt de tuin als het ware in de keuken getrokken. Om voldoende daglicht te verkrijgen in het bestaande gedeelte is een lichtstraat toegepast. De houten buitengevelbekleding verbindt het bestaande met het nieuwe, zodat de aanbouw en de bestaande garage één modern geheel wordt.

"Niels heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze jaren 70 woning zowel binnen als aan de achterzijde licht, strak en modern is geworden."